REFERENSSIT
_

Fredrikinkatu 81, Helsinki

Linjasaneeraus Helsingin sydämessä

Fredrikinkatu 81 on vanha arvokas rakennus, josta löytyy niin asuinhuoneistoja kuin liiketilaa. Rakennus sijaitsee Etu-Töölössä Temppeliaukion kirkkoa vastapäätä eräällä Helsingin paraatipaikoista.

Kohteeseen toteutetaan parhaillaan linjasaneerausta ja U-H Talotekniikka toimii urakassa alihankkijana. Työn tilaaja oli kiinteistökonsultti PP-Con Oy.

Fredrikinkatu 81 on hyvin tyypillinen vanhaan rakennukseen tehty linjasaneeraus, jossa kaikki märkätilat ja muu talotekniikka uusitaan kauttaaltaan. Ratkaisut kohteessa ovat kuitenkin hanketyypille ominaisia eikä erityisratkaisuja ole. Joitain haasteita matkan varrelle aiheuttaa vanhan talon rakenteet ja talotekniikan reititykset sen myötä. Hankkeen tilaaja, Pekka Pöyhönen kiinteistökonsultti PP-Con Oy:stä kertoo:

”U-H Talotekniikan kanssa on ollut taas helppo toimia. Niin asentajat kuin työnjohto ovat tehtäviensä tasalla ja kaikki sujuu suunnitellusti. Projekti on tällä hetkellä puolivälin paremmalla puolella, ja tiedän että tulemme pääsemään U-H:n kanssa maaliin suunnitelmien mukaisesti. Suosittelen yritystä lämpimästi yhteistyökumppaniksi”.