REFERENSSIT
_

Kanavaranta 7, Helsinki

Vaativaa LVI osaamista vaatinut projekti

Kanavaranta 7 on vanha makasiinirakennus yhdellä Helsingin kauneimmista paikoista merenrannassa Katajanokalla. Kohteen yläkerrassa olleita toimistotiloja muutetaan upeiksi asunnoiksi.

U-H Talotekniikka valikoitui hankkeen LVI puolen toteuttajaksi urakkakilpailun ja haastattelun perusteella.

Kanavarannassa hanke muistuttaa pitkälti ullakkorakentamista. Kohteessa on erittäin tiukat vaatimukset laatutasolle ja työn viimeistelylle, kaiken tulee olla arvopaikan henkeen sopivaa. Haasteellisinta talotekniikan kannalta on se, että alapuolen toimisto- ja ravintolatilat ovat normaalisti toiminnassa, jolloin näiden käytölle ei saa koitua harmia rakentamisesta, vaikka mm. viemärihajotukset tulevat alemman toimistotilan kattoon.

Työntilaaja, Pekka Pöyhönen kiinteistökonsultti PP-Con Oy:sta kertoo projektista seuraavasti:

”Kanavarannassa asennustyöt ovat pääosin valmiit ja työt on onnistuttu tekemään aiotulla tavalla ja aikataulussa pysyen. Suunnitteluratkaisuja on muokattu jonkin verran yhteistyössä urakoitsijan kanssa. U-H Talotekniikka on hoitanut osuutensa hienosti, tulemme varmasti jatkossakin tekemään yhteistyötä”. Pöyhönen jatkaa: ”U-H Talotekniikan kanssa on helppo toimia, toiminta on suoraviivaista ja asiat käsitellään asioina. Asentajat ja työnjohto ovat hyvin tehtäviensä tasalla”, hän päättää.