REFERENSSIT
_

Neste Oil, Tuuliruusu

Monipuolinen LVI projekti

Kaikki nykyiset Nesteen ja Keskon lähes 70 yhteistä asemaa on määrä muuttaa ja uudistaa Neste K -liikenneasemiksi vuoden 2017 loppuun mennessä. Tavoitteena on rakentaa vajaan 100 Neste K -aseman verkosto. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan kymmeniä miljoonia euroja.

U-H Talotekniikka Oy on mukana tässä suuressa hankkeessa ja tällä hetkellä työn alla on Neste Tuuliruusu Mäntsälässä. U-H Talotekniikka vastaa kohteessa kaikista LVI-puolen töistä.

Työt Neste Tuuliruusussa alkoivat syksyllä 2016 ja asema on ollut avoinna koko projektin ajan, mikä on asettanut omat haasteensa työskentelylle. Asemalla on suuret asiakasvirrat ja töiden täytyy sujua niin, että remontista huolimatta asiakkaat pysyvät tyytyväisinä ja kaikki osa-alueet, kuten mm. wc-tilat, ovat toiminnassa. Työn tilaaja, BQ-Laskennan Markku Tiihonen kertoo, että kaikesta huolimatta työt ovat edenneet aikataulussa ja sovitun mukaisesti.

”Suurimmat haasteet tulivat aikatauluista, jotka olivat tiukat. Hommat sujuivat kuitenkin suunnitellusti. U-H Talotekniikan työskentelyssä on mukava tekemisen meininki koko ajan ja tekijät ovat motivoituneita ammattilaisia, joiden kanssa on helppo toimia ja asiat etenevät”, Tiihonen kertoo.

”Olemme tehneet jo useamman Neste -aseman peruskorjauksen yhdessä ja yhteistyömme tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa. Ehdottomasti voin suositella U-H Talotekniikkaa kumppaniksi”, Tiihonen lisää.